Streamlight TLR-6 Wapenlamp Universal Kit met Rode Laser

Streamlight TLR-6 Wapenlamp Universal Kit met Rode Laser

Streamlight TLR-6 Wapenlamp Universal Kit met Rode Laser

€ 218,71
1-2 werkdagen
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710002

Streamlight TLR-6 Wapenlamp Universal Kit met rode laser - De TLR-6 Universal Kit bevat de LED en laser lampmodule en zes verschillende zwarte behuizingen: Glock 42, Glock 26, M&P Shield, Kahr Arms, SIG Sauer en Kimber Micro. Het bruine en 1911 model zitten niet in de kit.

De TLR-6 van Streamlight is een lichtgewicht en compacte wapenlamp voor subcompacte wapens. Naast de witte LED is deze wapenlamp voorzien van een rode laser voor het gericht kunnen schieten over een lange afstand. De diverse behuizingen zijn voor handwapens met en zonder en zijn zodanig ontworpen dat ze veilig gemonteerd kunnen worden aan de trekkerbeugel.

Deze wapenlamp werkt op twee CR-1/3N (3V) lithium batterijen die meegeleverd worden. De batterijen kunnen vervangen worden terwijl de lamp op het pistool zit en na het wisselen van de batterijen is het niet noodzakelijk om de laser opnieuw in te stellen. De TLR-6 is voorzien van een C4 LED die een levensduur van maar liefst 50.000 uur heeft. De parabolische reflector zorgt voor de juiste balans tussen de lichtstraal en een optimale verlichting van de omgeving. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit.
Deze tactische wapenlamp heeft een lichtopbrengst van 100 lumen en een lichtintensiteit van 2000 candela. Hij schijnt 89 meter ver en heeft een brandduur van 1 uur. Bij het gelijktijdig gebruik van de LED en de laser is de brandduur tevens 1 uur. De rode laser (640-660nm) heeft een brandduur van 11 uur.

De lamp is voorzien van een keuzeschakelaar aan beide zijden van de lamp met drie standen: alleen laser, alleen LED, beide. Doordat de schakelaar aan beide zijden zit is deze pistoollamp zowel voor rechtshandige als linkshandige schutters eenvoudig te bedienen. Met de schakelaar kun je de lamp continue of tijdelijk laten branden.

De lamp is voorzien van stelschroeven, gemonteerd in busjes, voor het afstellen van de hoogte, breedte en een betrouwbare nul retentie van de laser. De lens is gemaakt van glas met een schokbestendige pakking en de behuizing van de lamp is gemaakt van duurzaam en schokbestendig zwart polymeer. De TLR-6 is waterdicht volgens IPX-4, heeft een valweerstand van 1 meter en deze wapenlamp werkt bij extreme temperaturen van -29° Celsius tot +49° Celsius.

Meegeleverd worden: 2x CR-1/3N lithium batterijen

(Wapenvergunning Verplicht)

Specificaties
MerkStreamlight
ArtikelnummerSTR69277
EAN080926692770
ToepassingDefensie, Schietsport, Wetshandhaving en Beveiliging
MateriaalPolymeer
KleurZwart
Gewicht (gram)36 gram
Afmetingen product (cm)5,58 x 3,04 x 3,73 cm
Max. lumen100,00
Min. lumen0,00
Candela - Lichtintensiteit (max)2000
Max. bereik (meter)89,00
Max. brandduur batterij (uur)1
LichtkleurWit
Aantal standen3
Laser functieJa
FocusseerbaarNee
OplaadbaarNee
WaterdichtIPX-4
LamptypeC4 LED
Type batterijCR1/3N
Meegeleverd2x CR-1/3N lithium batterijen
GarantieLevenslang op materiaal- en fabricagefouten, 2 jaar op oplaadbare batterijen, opladers, schakelaars en elektronica
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Streamlight TLR-6 Wapenlamp Universal Kit met Rode Laser
Jouw rating