Lens diameter
Vergroting

Red Dot

We hebben verschillende red dot richtkijkers voor de concentratiesport liefhebbers die voor hun hobby geen vergroting zoeken maar snel en accuraat willen kunnen schieten. Als je net komt kijken of al gevorderd bent in de sport. Met het onbeperkt eye relief van de red dot richtkijker kun je er met beide ogen open mee schieten en ons aanbod heeft weinig to geen parralax-afwijking.
Heel goed voor bijv de achtertuinschutter, jagers en sportschutters en of je nou echt gaat jagen of kaart schieten, Richtkijkers.nl heeft een compelte assortiment aan red dot richtkijkers.

Maak je keuze uit de verschillende ontwerpen van enkele top merken zoals Ncstar, Vortex en Hawke sports. We hebben rekening gehouden met de verschillende eisen van onze klanten. Of het nou gaat over persoonlijke keuzes over hoogtes, gewicht of doel van de red dot richtkijkers. Onze collectie heeft enkele toppers die verschillende mogelijkheden aanbieden aan onze klanten.

Door de handige klemsluitingen en de compacte designs zijn onze producten op verschillende wapens te monteren en volledig verstelbaar in hoogte, kleur en helderheid. Ook zijn ze makkelijk in de omgang als het gaat over verwisselen, verstellen en het gebruik ervan. De richtkijkers zijn verkrijgbaar ook met verschillende features zoals strobe light, lens doppen en kleuren.

Kies uit onze collectie de juiste red dot richtkijker waarmee je deze toe kunt voegen aan je uitrusting voor volgende schiet uitstapje. 

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...