Luchtdrukkogeltjes

Richtkijkers.nl heeft een mooi assortiment aan airsoft munitie (bb’s) van verschillende top merken zoals Match Precision, Proton Zinc, Power Target en Daisy. Dit voor de actieve airsofter als beginner. Onder de nieuwe Speelgoed CE wetgeving kunnen meer mensen genieten van deze veldslagsimulatiesport. Dus is ook onze collectie uitgebreid om de nieuwe gebruikers in alle prijsklassen te gemoet te komen.

Richtkijkers.nl heeft voor hun klanten verschillende soorten munitie zoals pijlen, schiet pijpjes, balletjes en pellets. Deze munitie is van een variatie aan materiaal gemaakt waar onder kunststof, rubber en plastic. Wij hebben ook biologische kogeltjes die afbreekbaar zijn en dus goed voor het milieu. Onze munitie wordt verkocht in blik, flessen en zakjes waar sommige ook nog met een gordel clip worden verkocht. Onze keuze aan bb’s zijn extreem hoog gepolijst en van hoge kwaliteit met een diameter van rond de 5.96mm. Dit zorgt voor hogere precisie en snelheid waardoor je zekerder bent dat je, je tegenstander raakt. Ook hebben we ShatterBlast kleischijven voor training en plezier doeleinden.

Al onze airsoft munitie kan worden gebruikt bij verschillende modelen replica’s Airsoft pistolen, geweren en AEG (Automatic Electric Gun). Deze hebben wij ook in onze assortiment van top merken zoals Hawkeoptics, Vortex en Barska.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...