Streamlight TLR-3 Wapenlamp

Streamlight TLR-3 Wapenlamp

Streamlight TLR-3 Wapenlamp

€ 149,44
1-2 werkdagen
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710002

Streamlight TLR-3 Wapenlamp - De TLR-3 van Streamlight is een lichtgewicht, compacte maar krachtige wapenlamp. Hij is ontworpen voor subcompacte en compacte wapens, maar past ook op een grote reeks (grote) pistolen. De railklem is zodanig ontworpen om de lamp snel en veilig met één hand te bevestigen of los te maken zonder met de hand voor de loop te komen. Het is inclusief een sleutelset voor montage op verschillende soorten wapens. Voor de H&K USP modellen zijn aparte sets verkrijgbaar. Deze wapenlamp werkt op een enkele CR2 (3V) lithium batterij die meegeleverd wordt. De TLR-3 is voorzien van een C4 LED die een levensduur van maar liefst 50.000 uur heeft. De parabolische reflector produceert een geconcentreerde straal met een optimale verlichting van de omgeving. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit.
Deze tactische wapenlamp heeft een lichtopbrengst van 170 lumen en een lichtintensiteit van 3300 candela. Hij schijnt 115 meter ver en heeft een brandduur van 1,5 uur. Door de slimme constructie van de schakelaar is deze pistoollamp zowel voor rechtshandige als linkshandige schutters eenvoudig te bedienen. Met de schakelaar kun je de lamp continue of tijdelijk laten branden. De lens is gemaakt van hittebestendige "Borofloat" glas en de behuizing van de lamp is gemaakt van schokbestendig zwart polymeer. Daarbij is de kop van de lamp gemaakt van duurzaam geanodiseerd zwart luchtvaart aluminium. De gehele constructie is brandbestendig wat uitgebreid getest is onder live omstandigheden. De TLR-3 is waterdicht volgens IPX-7 en deze wapenlamp werkt bij extreme temperaturen van -40° Celsius tot +49° Celsius. Om je wapenlamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.

Meegeleverd worden: CR2 lithium batterij

Specificaties
Merk Streamlight
Artikelnummer STR69220
Toepassing Defensie, Schietsport, Wetshandhaving en Beveiliging
Materiaal Polymeer
Kleur Zwart
Gewicht (gram) 65,8 gram
Afmetingen product (cm) 6,88 x 3 x 3,84 cm
Max. lumen 170,00
Min. lumen 0,00
Candela - Lichtintensiteit (max) 3300
Max. bereik (meter) 115,00
Max. brandduur batterij (uur) 1.5
Aantal standen 1
Laser functie Nee
Focusseerbaar Nee
Oplaadbaar Nee
Waterdicht IPX-7
Lamptype C4 LED
Meegeleverd CR2 lithium batterij
Garantie Levenslang op materiaal- en fabricagefouten, 2 jaar op oplaadbare batterijen, opladers, schakelaars en elektronica
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Streamlight TLR-3 Wapenlamp
Jouw rating