Timberline

Timberline messen lijken het gezin van Gatco slijpsystemen, gereedschappen en messen compleet te maken. In 1989 startte Gatco met als doel hoogwaardige slijpsystemen en gereedschappen te maken. Het aanbod voor sporters, hobbyisten, professionals en doe-het-zelvers was al groot, maar Timberline vulde het assortiment aan en paste erg goed in net gezin.
In het assortiment kent Timberline jachtmessen, bijlen, zakmessen en tactische messen. Het merk werkt met bekende mes ontwerpers en heeft heel duidelijk als doel kwalitatief, betaalbare en sterke messen te fabriceren volledig afgestemd op gebruiksgemak.
Dit jonge merk heeft nog geen lange geschiedenis, maar helder is wel dat die geschiedenis in de nabije toekomst ligt. Zo helder is het streven en doel van Timberline. Dat dit serieus genomen moet worden, blijkt wel uit het feit dat dit merk onder één dak huist met slijpsysteem Gatco en onderdeel is van een breed vlak van mes en gereedschap gebruik. Met de aanschaf van Timberline schrijf je een klein stukje mee aan geschiedenis en succes. En die is gegarandeerd verzekerd!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...