Peli

Peli is opgericht in 1976 en produceert sindsdien zaklampen en opbergkoffers voor de donkerste en gevaarlijkste plekken op de wereld. Deze producten worden voornamelijk gebruikt door professionals, waaronder de brandweer, politie, beveiliging , luchtvaart en arbeiders in alle soorten industrieën.
De zaklampen staan bekend om zijn felheid en zijn gemaakt met de beste LEDs, Xenon en Halogeenlampen. De zaklampen zijn gemaakt met polycarbonaat materialen en zijn daarom bestendigd tegen regen, schokken en andere condities.

De Peli opberg koffers zijn een begrip. Deze opbergkoffers van divers formaat én gebruikers mogen dan diverse gebruikers kennen, er is veel gemeen. Oersterke koffers van zeer sterk kunststof en sluitwerk. Deze koffers zijn gemaakt om te beschermen. Gooien, smijten, schuiven, stoten en schudden, Peli kan er tegen. De koffers zijn waterdicht, stofdicht en luchtdicht. Tevens zijn de koffers geschikt om onder druk te staan, luchtdruk en waterdruk, en op deze wijze ook op grote hoogtes of diepte nog functioneel te zijn.

Met Peli ga je zorgeloos op pad en kun je direct aan de slag. Peli, betrouwbaar vervoeren.Op pad!

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...