Warmtebeeldkijkers

Bekijk ons grote assortiment aan warmtebeeldkijkers. Speciaal voor degenen die om verschillende redenen in volledige duisternis zicht willen hebben, zijn warmtebeeldkijkers ideaal. Mocht het voor werk of reparaties in het donker zijn, of een tactische voordeel tijdens een spel of jacht.

We hebben een mooie collectie van top merken zoals Luna Optics, FLIR en Armasight, elk met hun eigen voordelen, specificaties en verbruik. De verschillende merken in verschillende prijsklassen biedt de gebruiker verschillende opties.  De kijkers zijn contactloos en stabiel om ervoor te zorgen dat externe factoren zoals rook of hoge temperaturen het zicht niet belemmeren. Ze zijn compact en in verschillende vergrotingen, resoluties en kleur opties verkrijgbaar.
Het grote verschil met een nachtkijker is dat je met warmtebeeldkijkers ook overdag aan de slag kunt. Je krijgt met warmtebeeldkijkers een complete matrix aan temperaturen te zien, zodat de gebruiker een uitgebreide beeld krijgt van het onderwerp.

Warmtebeeldkijkers werden vroeger veel meer proffesioneel gebruikt door bijv. het leger of preventief onderhoud in een fabriek en elektronische inspecties. Nu kan er ook thuis gebruik van worden gemaakt door consumenten. Mensen die thuis isolatie lekken zoeken of hitte en kou bronnen willen achterhalen zien er voordeel van in. Net als vele andere technische snufjes kunnen warmtebeeldkijkers ook gebruikt worden in combinatie met je telefoon of laptop voor maximale resultaten.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...