Vortex Richtkijker Razor HD GEN III 6-36x56 FFP, EBR-7D MOA

Vortex Richtkijker Razor HD GEN III 6-36x56 FFP, EBR-7D MOA

Vortex Richtkijker Razor HD GEN III 6-36x56 FFP, EBR-7D MOA

€ 3.729,00
Direct leverbaar
 • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
 • Betalen op rekening of online met:
 • Betaalmethodes
 • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710002

Vortex Richtkijker Razor HD GEN III 6-36x56 FFP, EBR-7D MOA

Met de Razor HD Gen III 6-36x56 FFP EBR-7D heeft u het beste te pakken voor de lange afstand. De complexiteit van tactische situaties op deze afstand kan zelfs de beste schutters tot het uiterste drijven. Als die intensiteit uw schietervaring bepaalt, biedt de Razor® Gen III 6-36x56 FFP het precisie-instrument die u nodig hebt om snel en besluitvaardig te handelen. Gebouwd rond de perfecte balans tussen vergroting en gezichtsveld, krijgt u een optisch systeem met de resolutie en het contrast waardoor het mogelijk is om verre doelen duidelijk in het vizier te identificeren.

Om het absolute maximum uit het FFP dradenkruis te halen, biedt de EBR-7D een zuiver zichtbeeld terwijl het toch voldoende windvastheid en richtinformatie biedt. Het L-Tec+™ Zero Stop System met micro-instelling zorgt voor een snelle terugkeer naar een ultrasnel, fijn afgesteld nulpunt. 

De robuuste constructie welke vervaardigd is uit één stuk vliegtuigaluminium in combinatie met de Vortex Armortek coating maken de Vortex Razor HD GEN III uiterst robuust en krasbestendig. De Razor HD Gen III is de tactische lange afstand oplossing voor in het veld, waar u lang op heeft gewacht.

Toepassing Razor HD GEN III 6-36x56 FFP EBR-7D:

De Razor Gen III 6-36x56 FFP biedt een geweldige balans tussen vergroting en gezichtsveld met een uitstekende optische resolutie en contrast. Samen met de volledig opnieuw ontworpen turret beschikt hij over de L-Tec+™ Zero Stop die het instellen van het nulpunt snel en eenvoudig maakt. De Razor Gen III 6-36x56 FFP beschikt met de EBR-7D over een nieuw, speciaal ontworpen dradenkruis dat de gebruiker een voorsprong geeft op de concurrentie zonder compromissen.

Eigenschappen van het optiek:

 • HD Optical System; Geoptimaliseerd met geselecteerde glaselementen voor een uitzonderlijke resolutie, minder chromatische aberratie en een uitstekende kleurechtheid, rand-tot-rand scherpte en lichttransmissie.
 • XR™ Plus Lens Coatings; Ultimate anti reflecterende coatings op alle luchtglasoppervlakken bieden maximale lichttransmissie voor maximale helderheid en de beste prestaties bij weinig licht.
 • ArmorTek®; Ultraharde, krasbestendige coating beschermt buitenlenzen tegen krassen, olie en vuil.

Eigenschappen van de buis:

 • Ø 34mm en uit één stuk aluminium ontworpen, zorgt voor een licht, sterk en waterdicht ontwerp.
 • O-ringafdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen.
 • Waterdicht - IPX7; Ontworpen om te voldoen aan de IPX7-normen voor waterdichtheid.
 • Mistvrij; Argon-gasvulling voorkomt interne nevelvorming over een groot temperatuurbereik.
 • Schokbestendig; De robuuste constructie is bestand tegen terugslag en stoten.
 • Hard geanodiseerde Stealth Shadow afwerking; Zeer duurzame anodisatie zorgt voor een mat oppervlak met een lage glans en helpt de positie van de schutter te camoufleren.

Eigenschappen van het dradenkruis:

 • First Focal Plane, FFP dradenkruis blijft in verhouding tot het ingezoomde beeld. Past zich dus aan de vergroting aan.
 • Glas-Etched Reticle, maakt een ingewikkeld dradenkruisontwerp mogelijk. Wordt beschermd tussen twee lagen glas voor optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Daglichtheldere verlichting; helpt bij een snellere doelbewustwording bij helder daglicht.

EBR-7D MOA Dradenkruis

 • Het EBR-7D MOA First Focal Plane dradenkruis met eerste brandvlak is ontworpen om het schieten op lange afstand en de richtmogelijkheden te maximaliseren, en kan gebruikt worden voor het effectief bepalen van afstanden, richtafstanden, windcorrecties, en bewegende doelaanwijzingen. Ultra-precisie laser etsen op het glazen dradenkruis verzekert dat MRAD specificaties binnen de kleinst mogelijke toleranties worden gehouden.
  De middenstip en het fijne dradenkruis op het EBR-7D MOA dradenkruis werden zorgvuldig gekozen om een optimale balans te bieden tussen nauwkeurig richten en zichtbaarheid bij weinig licht. Inclusief windcorrectie en hoogteregeling in de onderste helft van het dradenkruis.

Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie

VIP staat voor een Very Important Promise (bijzonder belangrijke belofte) aan u, onze klant. Wij zullen uw Vortex® product repareren in het geval dat het defect raakt. Als we uw product niet kunnen repareren, vervangen we het door een product dat in perfect werkende staat verkeert en in een gelijke of betere fysieke conditie is.
De VIP-garantie dekt geen verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die de prestaties van het product niet belemmert.

Specificaties
MerkVortex
Artikelnummer42263601
EAN843829120463
Lens diameter56 mm
Buis diameter34 mm
Vergroting6-36
Geschikt voorLange afstand, Tactical
Gewicht (gram)1279
VerlichtingJa
Laser functieNee
Eye relief8,4 cm
Field of View @ 100 m7,8 m (6x) - 1,6 m (36x)
DraadkruisFFP EBR-7D MOA
MateriaalAluminium
Click value1/4 MOA
Meegeleverd1x Oculair beschermkap;1x Objectief beschermkap;1x 2mm Tool;1x 2.5mm Tool;1x Throw Lever;1x CR2032 Batterij;1x Lensdoek;1x Zonnekap (7,62cm);1x Handleiding Richtkijker (Engels); 1x Handleiding Drad
GarantieLevenslange VIP Garantie
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Vortex Richtkijker Razor HD GEN III 6-36x56 FFP, EBR-7D MOA
Jouw rating