Streamlight

Streamlight zaklampen worden geproduceerd in Amerika. Het is een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van flashlights met name geschikt voor brandweerkorpsen, reddingsbrigades en beveiligingsbeambten. Streamlight levert zowel oplaadbare als niet-oplaadbare lampen, als ook LED lampen, onderdelen en accessoires.

Streamlight is een hands-on bedrijf. Werkend leren is het motto. Door producten zelf te gebruiken weten ze als geen ander wat de klant nodig heeft. Dit zie je terug in de hobbies die ze hebben en de cursussen die ze volgen. Door te ervaren doen ze nieuwe ideeen op en ontstaan er innovaties. Met recht zijn ze dé lerende organisatie. Streamlight stelt dat alle producten vrij zijn van enige vorm van falen. Daarom biedt Streamlight een levenslange garantie op haar producten mits juist gebruikt en exclusief batterijen / opladers en met uitzondering van de Sidewinder en de M-serie wapen verlichting.

Streamlight heeft een aantal series op de markt, waaronder de Strion, Stinger, Pro Polymer, Sidewinder, Polytac en Survivor. Streamlight-zaklampen.nl levert voornamelijk vanuit eigen voorraad en vindt service heel belangrijk. Wanneer je bedrijfsmatig meerdere Streamlight producten wilt afnemen, kunnen we hiervoor een offerte aanleveren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te bespreken.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...