SchleTek Gun Tuning

SchleTek Gun Tuning

SchleTek Gun Tuning

€ 10,00
1-3 werkdagen
  • Richtkijkers.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710002

Schletek 2 in 1 Gun Tuning is een hoogwaardige uit PTFE en Keramisch bestaande wapenspray. Toepasbaar op vuurwapens, luchtwapens en messen.

Hoge temperatuursbestendigheid van -40° C tot  +750° C.

Tuning

2 in 1 Gun Tuning laat een microscopische film achter in de loop, op basis van PTFE die zowel vuilafstotend werkt en tegelijkertijd de glijcapaciteit in de loop verhoogd. Hierdoor heeft men geen last van het welbekende olieschot. Daarnaast zit er keramiek in voor de hittebestendigheid, waarbij deze spray een hittegraad aan kan van -40°C tot +750°C. Het is toe te passen in de loop, trekkermechanisme en alle versluitingen. Ook ideaal voor oude en antieke wapens waar de trekker niet in te stellen valt. Door middel van de PTFE zal de trekker weerstand beduidend lager worden.

Verzorging

2 in 1 Gun Tuning is transparant, kleeft niet en voelt niet vet aan. Beschermt voor een lange duur op het gebied van corrosie. Buskruit en andere kruitsoorten kunnen zich niet vasthechten. Hierdoor wordt het eenvoudiger het wapen te reinigen. 2 in 1 Gun Tuning werkt langdurig op metalen, kunststof en houten oppervlakken. Het geeft het wapen een nieuwe glans en is tegelijkertijd vuil- en waterafstotend (zowel zoet als zout water).

Verwerking:

Te gebruiken in en op de kolf, loop, schuivende delen, versluitingen, ontstekingskamer, trekkermechanisme, edelmetalen, legeringen( waaronder nikkel, koper & messing). 2 in 1 Gun Tuning is het middel waar professionele en hoogwaardige smeereigenschappen zijn samengebracht.

Specificaties
MerkSchleTek
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: SchleTek Gun Tuning
Jouw rating
Alternatieven