Lens diameter
Buis diameter
Vergroting
Verlichting

Richtkijkers

Voor alle sportschutters en jagers heeft richtkijkers.nl een zeer groot assortiment aan richtkijkers in de collectie. De voorkeur voor een richtkijker is een persoonlijke keuze die ook te maken heeft met het doel waarvoor je deze wilt gebruiken, hoe ver weg je doel staat staat en mogelijk met welke snelheid dit doel beweegt. Het kan zijn dat je er incidenteel gebruik van maakt, of een wat actievere schutter bent. Daarom heeft Richtkijkers.nl verschillende producten van top merken voor onze klanten. Onze collectie bevat enkele top merken zoals Barska, Gamo, Hawke, Optisan en Vortex.

We hebben een variatie aan richtkijkers in verschillende prijsklasses. De richtkijkers zijn makkelijk te monteren op je geweer, pistool, buks of kruisboog. Ze zijn compact en licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen en te gebruiken met je persoonlijke keuze aan replica’s. Ze zijn gemaakt van o.a. aluminium wat weer goed is voor de terugslag na het schot en tegen een stootje kunnen. Sommige hebben een stikstofvulling en O-ring afdichting met lenzen van glas die zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.
Onze richtkijkers zijn makkelijk af te stellen voor de verschillende specificaties van onze klanten. Of het nou voor tactische schutter zijn of een schutter die met snelle doelen werken. Ook zijn de richtkijkers instelbaar voor intensiteit en kleur.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...