Lens diameter

Telescopen

Voor de liefhebbers die op grote afstanden objecten willen bezichtigen en voor wie verrekijkers een te kleine vergrotingsfactor hebben, heeft Richtkijkers.nl een mooie collectie aan telescopen. Telescopen, ook wel sterrenkijkers genoemd, zijn in diverse topmerken verkrijgbaar. Konus en Barska springen er uit met verschillende prijsklassen. Met onze producten kun je gemakkelijk de hemellichamen bekijken, maar ook kun je over landschappen heen kijken net zo ver als dat jouw doel reikt. 

Wij weten dat telescopen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een daarvan is astrofotografie . Ons assortiment biedt diverse accessoires om het mogelijk te maken objecten te volgens en nieuwe ontdekkingen te spotten. Bijvoorbeeld een maanfilter en een elektrische focuser. Daarnaast bieden we een maan en hemel kaart aan welke ook digitaal te krijgen zijn samen met de software van Sky Explorer. Een tot slot zijn enkele sterrenkijkers voorzien van een R.A. volg motor.
Dus onze telescopen zijn daarmee ook geschikt om te gebruiken in combinatie met jouw laptop of computer. En in combinatie met onze draagtassen en stabiele montering van de lichtgewicht statieven zijn ze mobiel en kun je ze daarmee op meerdere locaties gebruiken. De meeste telescopen worden gebruiksklaar geleverd.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...