Monoculairs

Richtkijkers.nl biedt een mooie collectie aan monokijkers voor onze klanten. De monokijker, ook wel de spottingscope, monoculair of monoverrekijker genoemd kan voor verschillende reden worden gebruikt. Ons assortiment aan top producten van o.a. Konus, Luna, Vortex en Barska zijn idaal voor de verschillende taken.

De monokijkers zijn waterdicht verkrijgbaar in verschillende gewichten. Met verschillende straps en handvaten zijn ze ideaal om mee te nemen tijdens vakanties of een avondje/dagje uit. Door de compacte bouw kunnen ze ook tegen een stootje en zijn ze bestand tegen bijv stof.

De collectie monokijkers bij Richtkijkers.nl zijn in verschillende prijsklassen te vinden voor de verschillende taken die verricht kunnen worden. Mocht de gebruiker vogels willen spotten of objecten willen vergroten tijdens het genieten van het toneel of tijdens maritem activiteiten, dan zijn er monokijkers beschikbaar met verschillende resoluties en vergroot opties. 
Onze verzameling monoculairs richt zich ook op de tactische kijker. Met bijv R/T dradenkruis en een tactical scope voor afstand meting. Onze klanten kunnen genieten van nevelvrije en waterdichte exemplaren voor de outdoor liefhebber. Er is ook keuze uit beeldversterkende kijkers met infrarood voor nacht werk.
Om mee te gaan met de tijd zijn ook monokijkers te verkrijgen die je direct kan koppelen aan je laptop en telefoon om je verdere opties nog meer te vergroten.

Keuzefilters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.