Nikon

Nikon kennen we allemaal. Ook onder de richtkijkers maakt dit merk zijn sterke naam en kwaliteit waar. Richtkijkers met hoge kwaliteit en prachtige vormgeving. Wij bieden de kleinste richtkijkers aan uit de Nikon familie. Desondanks is het wel de populairste serie waarbij Nikon laat zien dat ze zeer goed zijn in wat ze doen. Optiek maken.
Een greep uit kenmerken van de Prostaff kijkers; meerlaagse coating bestaand optisch systeem biedt tot 98% lichttransmissie. Dit is extreem hoog! Oculair met snelle scherpstelling. Water-/condensdicht, gevuld met stikstof en afgedicht met O-ring. Nauwkeurige handafstellingen en duidelijke klikaanpassingen van het richtkruis.
Mechanisme voor direct terugzetten op nul met geveerde afstelknoppen.
De  Nikon Prostaff  geteste richtkijkers laten je kostbare momenten beleven zonder dat er maar iets te veel gespendeerd wordt.  “We’ve got your  back”,  is de slogan van Nikon, wat inhoudt dat je er zeker van mag zijn dat de service van Nikon betrouwbaar is. De garantie van de kijkers zonder elektrische onderdelen is , bij  normaal gebruik, levenslang En wanneer er toch iets mocht zijn; “We ‘ve got your back.” Daar kun je op rekenen. Daar bouw je op.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...