Lens diameter
Vergroting

Nachtkijkers

Bekijk ons grote assortiment aan nachtkijkers of restlichtversterkers die beschikbaar zijn voor de nieuwelingen tot de gevorderde gebruikers.
Wanneer het nodig is om ‘s avonds of tijdens donkere omstandigheden toch de omgeving te kunnen waarnemen, bieden wij verschillende nachtkijkers aan van top merken zoals Yukon, Armasight en Luna Optics.

Onze collectie bevat nachtkijkers uit de drie generaties. 1e generatie (G1) voor gebruikers die een betaalbare optie zoeken voor hun hobby. 2e generatie (G2) voor de meer professionele doeleinden en 3e generatie (G3) met de absolute top merken om tijdens slecht licht toch zicht te kunnen hebben. De verschillende generaties nachtkijkers zijn o.a. te gebruiken in combinatie met je wapen voor de sportschutter of jager. En met je mobiel of foto toestel om filmpjes en foto’s te maken. De nachtkijkers die we hebben zijn compact, makkelijk te monteren en leveren top kwaliteit beeld. Ook hebben we nachtkijkers die individueel te gebruiken zijn als headset voor handsfree gebruik of als alleenstaand product die gebruikt kunnen worden ter vervanging en aanvulling voor een verrekijker, om toch optimaal dag en nacht zicht te hebben. De collectie is speciaal ontworpen om je apparaat niet uit balans te brengen. Daarnaast zijn de modellen eenvoudig mee te nemen.

Laat je blij verrassen door ons complete assortiment.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...