Kleur

Meer montages

Hier vind je alle overige montages. Mocht je twijfelen over welk type model je nodig hebt, dan helpen we je graag verder. Dit kan per chat (zie de chatknop op de website), via email en telefoon.

Let bij het maken van een keuze op de volgende twee punten: 1.)De Hoogte van de kijker eindlens en 2.)De diameter van de kijkertube (1 inch of 30 mm).

De meeste luchtbuksen zijn voorzien van een 11 mm rail. Er bestaan echter ook nog modellen waarbij een 13 mm variant wordt toegepast.

Bij de vuurwapens vind je behalve de 11 en 13 mm ook de weaver montagerails. Bij Richtkijkers.nl zijn deze montages er los bij te bestellen. Afhankelijk van de kijker, en je type montagerail.

Tot slot: Vergeet niet dat een luchtbuks een totaal andere manier van terugslag geeft dan een vuurwapen. Daar waar een kijker het zal uithouden op een groot caliber vuurwapen kan deze sneuvelen op een sterke veerbuks. Mocht je over een sterke tot zeer sterke veerbuks beschikken dan is het raadzaam een dampa mount montage te kiezen.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
Bezig met laden...
Even wachten...