Leupold

Leupold is vanaf 1907 al in beeld.  Familie en door een sterke band zijn deze pioniers ook vrienden te noemen. Hieruit ontstond een samenwerking op zakelijk gebied. Een sterke band is sleutelwoord in dit Amerikaanse bedrijf. Begonnen vanuit ontwikkelen van meet apparatuur en overige instrumenten, kent Leupold  inmiddels ruim een eeuw ervaring en ontwikkeling. Toen er hobby matig gejaagd werd en er gebruik werd gemaakt van een kijker, ontstond er een behoefte en overtuiging van een betere richtkijker. Hier ligt een belangrijke bodem, de roep, vraag en overtuiging om iets goed, iets beter kunnen maken. Leupold geeft levenslange garantie, met of zonder bon, kaart of eigendomsbewijs. Ook als u niet de eerste eigenaar bent en niet alleen wanneer materiaal zou falen. Ook wanneer u zelf niet tevreden bent, dan passen ze het aan. Zo doet Leupold zaken.  Dit zegt enorm veel over deze Amerikaanse kanjer.  Elektronische onderdelen buitengesloten.
Dit betekent voor ons dat we met trots de richtkijkers aan kunnen bieden en de  band met de klant, die zo wezenlijk is voor Leupold, kunnen voorzetten. Met de
 VX-3 8.5-25x50mm Side-Focus Target richtkijker menen wij iets goeds te leveren. Deze richtkijker presteert uitzonderlijk in situaties met weinig tot slecht licht. De optische prestaties, mechanische functie en duurzaamheid zijn synoniem voor Leupold. Ook de Mark AR mod1 4-12x40 P5 Matte Mil Dot is een heuse aanrader voor de middellange tot lange afstand en beschikt over een Mil Dot Reticle. Het optische systeem biedt 4.5-11.5x feitelijke vergroting.
Leupold, een sterk familie bedrijf, uit vriendschap geboren.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...