Guide Warmtebeeldcamera TrackIR-50

Guide Warmtebeeldcamera TrackIR-50

Guide Warmtebeeldcamera TrackIR-50

€ 2.250,00
Direct leverbaar
 • Richtkijkers.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
 • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
 • Betalen op rekening of online met:
 • Betaalmethodes
 • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710002

Guide Warmtebeeldcamera TrackIR-50

De Guide TrackIR-50 is een monoculaire warmtebeeldcamera die uiterst geschikt is voor de jacht. De manuele focus, afstandsmeter en Hot Track-functie geven de gebruiker een aantal belangrijke functies tijdens observaties in schemering en complete duisternis.

De warmtebeeldcamera beschikt over een 400x300 Vox-detector (17µm) en een HD kleuren-display met 1290x980 pixels. De refresh rate van 50hz zorgt daarbij voor real-time beeld. De camera heeft een optische vergroting van 3.3x die u kunt vergroten tot 13x met behulp van een digitale zoom. De manuele focus kunt u gebruiken om het beeld naar eigen voorkeur scherp te stellen. U kunt foto's en video's maken, zowel op de kijker zelf als op afstand met uw smartphone. U hebt de keuze uit vijf verschillende kleurenpalletten: White hot, Black hot, Red hot, Blue hot en Iron.

Unieke functies
De warmtebeeldcamera is voorzien van een stadiametrische rangefinder. Stadiametrisch betekent dat afstanden worden gemeten op basis van objecten met een bekende grootte. Zo gebruikt de camera 0.25m (haas), 0.5m (wild zwijn) en 1.8m (hert). U kunt de bekende grootte van 1.8m echter ook gebruiken om de afstand tot een mens te kunnen meten, omdat u weet dat een mens bij benadering ook zo'n 1.80m groot is.

De Hot Track-functie kunt u gebruiken om gemakkelijk dieren te detecteren of voortbewegend wild te volgen. Bij deze functie wordt het warmste object in beeld automatisch met een 'pijltje' aangewezen. Met de Picture-in-Picture modus kunt u op een deel van de omgeving verder inzoomen, terwijl de rest van de omgeving ook zichtbaar blijft.

Bediening op afstand
U kunt de warmtebeeldcamera als monoculair gebruiken (in uw hand op uw oog), maar u kunt het apparaat ook op afstand bedienen en beelden live-streamen naar uw tablet of smartphone. Ideaal wanneer u niet de hele tijd de camera op uw oog wilt houden en uw andere oog moet dichtknijpen, bijvoorbeeld in een hoogzit. Voor bediening op afstand hebt u de gratis GuideIR app nodig (zowel iOS als Android), die u onder de naam 'TrackIR' kunt vinden in de PlayStore/AppStore. De thermische camera creëert zelf een Wi-fi signaal, dus u kunt uw telefoon gemakkelijk met de camera verbinden. Middels de meegeleverde HDMI-kabel kunt ook beelden in real-time bekijken op een HD-beeldscherm in de buurt.

Toepassing Guide TrackIR-50

De TrackIR-50 is voornamelijk geschikt voor jagers die een grote kijkafstand belangrijker vinden dan een groot zichtveld. De ingebouwde functies maken het gemakkelijk om bewegend wild te detecteren, te volgen en de afstand tot het dier te bepalen. De hoge detectorresolutie zorgt ervoor dat u ook op grotere afstanden duidelijk thermisch beeld hebt en u kunt het beeld altijd naar eigen voorkeur scherpstellen. Bovendien kunt u tot maar liefst 13,2x vergroten. U kunt deze warmtebeeldcamera echter ook gebruiken wanneer u gewoon dieren wilt observeren of bijvoorbeeld uw eigen terrein in de gaten wilt houden.

Overige highlights

 • Interne accu (6000mAh) met een gebruiksduur van > 5 uur
 • Instelbare helderheid en contrast
 • Standby-modus beschikbaar
 • Compact en lichtgewicht
Specificaties
MerkGuide
EAN8718127095831
Lens diameter50 mm
Vergroting3.5 - 14
Geschikt voorJacht, natuurobservaties, privé-gebruik (algemeen)
Afmetingen product (cm)21,4 x 7,1 x 6,5
Gewicht (gram)535
KleurZwart
Extra functiesDetector 400x300 VOx (17µm), Wi-Fi, Live-streaming, Te bedienen op afstand, Stadiametrische afstandsmeter, Water- en stootbestendigheid IP66
Meegeleverd1x Nylon draagtas, 1x Netstroomadapter (EU-type), 1x Micro-HDMI-kabel, 1x Draagriem, 1x Polsband, 1x USB-C kabel, 1x Snelstartgids, 1x Garantiekaart, 1x Verpakking met foamvulling
Garantie2 jaar op materiaal - en fabricagefouten
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Guide Warmtebeeldcamera TrackIR-50
Jouw rating
Alternatieven
Bekijk meer van Guide
 1. Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450
  Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450
  Direct leverbaar
  € 3.199,00
 2. Guide Warmtebeeldcamera IR Thermometer T120
  Guide Warmtebeeldcamera IR Thermometer T120
  Binnenkort leverbaar
  € 299,00
 3. Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA435
  Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA435
  Direct leverbaar
  € 2.999,00