Lens diameter
Vergroting

Diana

Duitse degelijkheid laat zich ook zien in Diana richtkijkers en toebehoren. 125 jaar geleden werd Diana opgericht door Jakob Mayer en Josef Grammelspacher, beide geïnspireerd door de Romeinse godin van de jacht Diana. Twee heren met een gedeelde visie sloegen de handen ineen en startten een zeer succesvol bedrijf met een belangrijke filosofie; onze klanten moeten tevreden zijn. Die tevredenheid bereikt Diana door kwaliteit. Ook heden ten dage staat Diana voor kwaliteit, functionaliteit en degelijkheid. Uitstekende technologie, overtuigende vernieuwingen en bijzonder ontwerp, een ieder die bij Diana iets aanschaft wil iets speciaals.
Oorspronkelijk fabriceerde het Duitse bedrijf luchtdruk wapens in Rastatt. Ons aanbod kent montagebasissen en richtkijkers. Deze rails vangt de klap op zonder de precisie te beïnvloeden. Met deze montage kun je daardoor ook de goedkopere richtkijkers gebruiken met luchtbuksen die een sterke terugslag hebben. 
Niet alleen de klant zal tevreden zijn, ook Diana zal trots zijn op het bedrijf met de naam van de godin van de Jacht. Naam én faam.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...